Plan het perfecte etentje met deze apps

Door: partnerredactie | 23 november 2017 15:34

Partnerbijdrage

Smartphones en tablets zijn niet meer uit ons leven weg te denken. Ze helpen je letterlijk op weg, zorgen ervoor dat je in contact blijft met vrienden aan de andere kant van de wereld en omdat ze altijd binnen handbereik zijn, kun je probleemloos alle speciale momenten vast leggen. Maar ook in de keuken blijken ze een onmisbare hulp! Met deze apps plan je het perfecte etentje, zonder stress.

Datum

Natuurlijk kun je gewoon een berichtje versturen via WhatsApp of een evenement aanmaken op Facebook, maar als je verzekerd wil zijn dat iedereen kan, moeten de agenda’s bij elkaar gelegd worden. Voorkom een overload aan berichten en misverstanden en gebruik Datumprikker. Met een paar simpele stappen stel je een aantal data met tijdstippen voor en nodig je je gasten uit. Zij kunnen aangeven op welke dagen ze beschikbaar zijn en voilà: de datum is geprikt!

Recepten

Door voedselallergieën en talrijke dieetwensen kan het een hele uitdaging zijn om een etentje te organiseren. Een maaltijd zonder gluten, vlees, melk, eieren en suiker klinkt al snel als een onmogelijke opgave, maar daar is gelukkig een eenvoudige oplossing voor. In Oh She Glows geef je eenvoudig aan met welke wensen je rekening wilt houden en de app geeft je een legio aan heerlijke recepten die naast gezond ook nog eens makkelijk te maken zijn dankzij de duidelijke instructies. En de foto’s zijn om van te watertanden!

Drankjes

Een etentje is niet compleet zonder complementerende drankjes. Met Vivino en Hello Vino zet je bij elk gerecht de juiste wijn op tafel. Wil je groots uitpakken? Met My Cocktail Bar Pro maak je in een handomdraai de meest heerlijke cocktails op basis van de ingrediënten die je in huis hebt. En dankzij BeerMatch kun je ook bierliefhebbers verrassen met een bijzonder biertje bij het eten.

Shoppen

Na het prikken van de datum en het uitzoeken van recepten met bijbehorende drankjes, ben je aangekomen bij de meest cruciale fase van de voorbereidingen: het shoppen voor alle ingrediënten. Voorkom herhaaldelijke trips naar de supermarkt en maak een boodschappenlijst in Wunderlist of Paperless. Beide apps zijn ideaal voor het maken van lijstjes en met één tik heb je de producten die je in je winkelwagen legt van je lijst verwijderd.

Bovengenoemde apps zijn verkrijgbaar in de App Store. De meeste zijn gratis, maar voor sommigen moet je een klein bedrag betalen. Heb je meer iTunes tegoed nodig? Check dan de digitale App Store & iTunes Cards van Startselect, zodat je geen creditcard aan je account hoeft te koppelen om je tegoed op te waarderen.

0 Reactie(s) op: Plan het perfecte etentje met deze apps

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.