Apple trekt update Apple Watch terug

Apple heeft de meest recente software-update voor de Apple Watch teruggetrokken. De update liet de Apple Watch vastlopen.

Store

Tegenover Mashable verklaarde Apple dat 'een klein aantal gebruikers tegen problemen aanliep bij het installeren van watchOS 3.1.1'. Sommige Watches liepen tijdens het installeren van de update volledig vast. Vervolgens verscheen er een uitroepteken in beeld, waarna de Watch niet meer kon worden gebruikt. Lees ook: Apple Airpods vanaf nu te koop in Apple Store.

Media has no description

© PXimport

Om het probleem te verhelpen, moesten gebruikers een bezoek brengen aan de Apple Store. Daar konden ze hun Apple Watch laten vervangen.

Tweede poging

Het is volgens Apple nog niet helemaal duidelijk wat de oorzaak kan zijn van de problemen. Pas als Apple het probleem heeft gevonden en opgelost, kunnen we een tweede poging wagen om watchOS 3.1.1 te installeren.

Groei

Volgens Tim Cook zijn de verkoopcijfers van de Apple Watch in het laatste kwartaal van 2016 explosief gegroeid. Eerder kwam boven water dat deze cijfers in het derde kwartaal van dit jaar juist sterk waren gedaald.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten