YTubePlayer 2.1

Door: Robbin Ooijevaar | 21 juli 2012 12:55

Review

De laptop wordt vaak op feestjes ingezet als muziekmachine. Vroeg of laat zijn er daarbij altijd gasten die 'hun eigen liedje' willen horen en YouTube opstarten. Dat resulteert al snel in liedjes die steeds worden onderbroken omdat iemand weer een nieuw 'eigen liedje' heeft aangeklikt. Met YTubePlayer is dit eenvoudig te voorkomen. Het programma speelt YouTube-filmpjes af en heeft twee belangrijke speerpunten: afspeellijsten en een gescheiden zoekfunctie. Zo kunnen liedjes eenvoudig worden klaargezet in een wachtrij zonder het huidige liedje af te breken.

Klik op de verrekijker en geef een zoekopdracht. Bij de zoekresultaten vindt u de knop Add to playlist om het gevonden liedje toe te voegen aan een afspeellijst. Dubbelklik op het liedje in de afspeellijst om het te starten en herhaal de zoekopdracht via de verrekijker. Leuke bijkomstigheid is dat u de volgende dag de muziek kunt terugvinden van de vorige avond. YTubePlayer zorgde tijdens het testen voor een flinke belasting van onze testcomputer, maar eenmaal opgestart is er soepel mee te werken. Standaard heeft YTubePlayer één afspeellijst, genaamd My playlist. Dit is de afspeellijst waar de liedjes in terechtkomen. U kunt desgewenst meerdere afspeellijsten maken en deze 'klaarzetten' voor een lekkere muziekavond.

YTubePlayer maakt het eenvoudig om afspeellijsten te maken. Ideaal voor feestjes!

YTubePlayer 2.1.607

Freeware

Taal Engels

Download Windows 7,5 MB; Mac 8,9 MB

OS Windows XP/Vista/7; Mac OS X

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

1 Reactie(s) op: YTubePlayer 2.1

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 2 april 2014 19:59 Anoniem
  Hoe is te verklaren dat bij het afspelen van speellijsten het geluid regelmatig stopt. Is YTubeplayer wellicht niet compatibel met Windows8pro?
  Han Starren
  hanstarren@upcmail.nl
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.