YouTube Downloader+ 1.9

Door: frank-de-graaf | 10 juni 2010 14:19

MacWorld

Het YouTube-downloadprogramma YouTube Downloader+ is in Java geprogrammeerd, waardoor het gemakkelijk op verschillende platforms kan worden gebruikt. Zowel op een Mac als onder Windows klikt u in de map Full op ytd.jar om het programma te starten.

Een vereiste is uiteraard wel dat Java is geïnstalleerd. Op een Mac is dat meestal standaard het geval en bij Windows brengt u eventueel een bezoek aan www.java.com om deze software alsnog te installeren. Als eerste vult u de downloadmap in, door op het kleine mapicoon te klikken en de gewenste map te selecteren. Kopieer vervolgens de URL’s van YouTube en plaats iedere url op een nieuwe regel. Eventueel kunt u de films als mp4 downloaden, een formaat dat door de meeste mediaspelers beter wordt ondersteund. Het leuke aan YouTube Downloader+ is dat het de naam van een YouTube-film achterhaalt en die bij het bestand plaatst. Een klik op de downloadknop zet het downloaden in werking.

YouTube Downloader+ wordt gestart door op ytd.jar te klikken. Het programma is in staat om meerdere films tegelijk te downloaden en het werkt zowel op de Mac als op de pc.

YouTube Downloader+ 1.9

Freeware

Taal Engels

Download 400 KB

OS Multiplatform (Windows, Mac OS X en Linux via java-app)

Systeemeisen Java Runtime Environment Standard Edition (JRE SE) versie 1.4 of hoger

Maker Rafał Frączek e.a.

0 Reactie(s) op: YouTube Downloader+ 1.9

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.