Powerfolder 4.5

Door: frank-de-graaf | 05 mei 2011 16:16

Review

Powerfolder is een synchronisatieprogramma waarmee u bestanden tussen twee computers kunt uitwisselen of op kunt slaan ‘in de cloud’. Bij de gratis versie van de dienst krijgt u de beschikking over 1 GB aan online opslagruimte. Wie behoefte heeft aan een grotere online opslagcapaciteit kan overwegen voor de betaalde versie te gaan.

Powerfolder werkt heel eenvoudig. Start het programma en maak een account aan. In het volgende scherm geeft u aan welke gegevens u online wilt opslaan en door verder te gaan worden de geselecteerde bestanden naar uw opslagruimte op internet gestuurd. Om bestanden tussen twee systemen te synchroniseren, installeert u Powerfolder ook op een andere computer. Zodra u daar inlogt, hebt u toegang tot de betreffende data. Een andere mogelijkheid die Powerfolder biedt, is om bestanden rechtstreeks naar een andere computer te versturen. Zoek de andere computer (waar Powerfolder uiteraard ook op moet draaien), bijvoorbeeld met behulp van het IP-adres, en u kunt bestanden direct onderling uitwisselen.

Powerfolder maakt opslag op internet en onderlinge bestandsuitwisseling tussen computers mogelijk.

Powerfolder 4.5

Freeware

Taal Engels

Download Windows 10,7 MB; Mac 11,3 MB; Linux 954 KB

OS Windows XP/Vista/7; Mac OS X; Linux

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Powerfolder 4.5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.