MacTubes 3.0.6

Door: frank-de-graaf | 28 april 2011 11:38

MacWorld

Er zijn talloze programma’s beschikbaar waarmee u YouTube-filmpjes kunt downloaden. MacTubes is een bijzonder fraai voorbeeld. Deze freeware downloadt video’s, stelt ze offline in een handig overzicht beschikbaar en hij beschikt over een eigen mediaspeler, zodat u filmpjes kunt bekijken zonder reclame.

Start het programma en maak een eigen afspeellijst, bijvoorbeeld met motorfilms of muziekvideo’s. Zoek vervolgens op YouTube naar films die u graag wilt downloaden. Kopieer de url en druk op Appeltje+O, of kies de Open-functie uit het menu. Voer de url in en druk op Enter. De ingebouwde mediaspeler zal nu starten en de film vertonen. Onderin het afspeelvenster ziet u de mogelijkheid om de film te downloaden of toe te voegen aan een afspeellijst. Die laatste optie lijkt u ook te hebben zonder dat u dergelijke lijsten hebt gemaakt, maar toch gebeurt er dan niets. U moet dus eerst een lijst aanmaken. Achteraf kunt u video’s nog gemakkelijk verplaatsen en de lijsten eventueel van andere namen voorzien. Op deze wijze houdt u al uw favoriete YouTube-films op overzichtelijke wijze bij elkaar.

U kunt uw favoriete YouTube-filmpjes downloaden en overzichtelijk opslaan met MacTubes.

Mactubes 3.0.6

Freeware

Download 1,2 MB

Taal Nederlands

OS Mac OS X

Systeemeisen 40 MB RAM, 6 MB harde-schijruimte

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: MacTubes 3.0.6

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.