ComputerTotaal.nl zoekt bloggers! Iets voor jou?

Door: Jeroen De Jager | 27 februari 2014 12:19

MacWorld

Wil je schrijven over leuke, interessante, praktische, spannende, nieuwe ontwikkelingen en de ervaringen die je ermee hebt? Ga dan bij ons bloggen!

Schrijf je graag, heb je misschien al een eigen blog of heb je een leuk project waar je mee bezig bent? Laat dat ons dan weten. We zijn op zoek naar bloggers die ons kunnen meenemen in hun belevingswereld en die vlot leesbare en interessante blogs daarover willen schrijven.

Wat bieden we?

- Wij bieden je een fantastisch podium op ComputerTotaal.nl met ongeveer een miljoen bezoekers per maand.

- Je naam en website worden bij je blogs vermeld, je vergroot dus je online netwerk.

- Voorrang bij producttesten en eventueel persbijeenkomsten.

- We bieden je begeleiding (blogbijeenkomsten, feedback) bij het schrijven van je blogs.

- Kans om in de magazines van Computer!Totaal, iPhone Magazine of iPad Magazine te worden gepubliceerd.

Interesse? Stuur dan een mailtje met wat info zoals je contactgegevens, je eigen website of blog, welke onderwerpen je interesseren en je motivatie. Dan nemen we contact met je op en overleggen we samen waar je het over gaat hebben.

20 Reactie(s) op: ComputerTotaal.nl zoekt bloggers! Iets voor jou?

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 27 februari 2014 12:34 Anoniem
  Wat voor blogs zoeken jullie? Technisch gericht, meningen, ervaringen… ???
  En wat schuift het? ;)
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 27 februari 2014 16:56 jeroen-de-jager
  Technische artikelen, gefundeerde meningen en ervaringen zijn prima. En het schuift eeuwige roem en ervaring!
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 27 februari 2014 17:12 Anoniem
  @J.d.J.
  jullie willen dus gewoon voor een dubbeltje op de eerste rang zitten..
  zucht…
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 28 februari 2014 08:37 Anoniem
  Ik heb op zich best wat te vertellen, maar waarom zou ik dat doen onder leiding van C!T, me daarbij dus bindend aan jullie regels en uitstraling, terwijl ik op iedere virtuele straathoek mijn gang kan gaan zonder restricties?
  .
  Het idee is in beginsel niet slecht hoor, en bij het lezen van dit artikel dacht ik ook wel: 'Goh, kan leuk zijn', maar ik ben bang dat het net zo'n flop wordt als de nieuwe V&A; t.o.v. het forum.
  .
  En dan denk ik ook meteen even aan de schaamteloos gedumpte moderators die zich soms 10 jaar hebben ingezet. Dag forum, dáág moderators. Of nee, echt afscheid was er ook niet.
  Gaan jullie zo ook met de bloggers om?
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 28 februari 2014 09:01 Anoniem
  Jeetje wat een negatieve mensen staan hier onder.
  Het vind het juist een hele sympathieke actie, maar vraag mij ook af wat ik er voor krijg?

  Organiseren jullie blogdagen? Of krijgen de bloggers privileges op het gebied van producten testen? Worden er testdagen georganiseerd?
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 28 februari 2014 09:26 jeroen-de-jager
  Met de restricties valt het wel mee hoor, alles in overleg. We bieden een groot publiek en platform aan. Precies dat wat veel bloggers zoeken.
  We gaan zeker bijeenkomsten/blogdagen organiseren en ik zou graag goede bloggers de nieuwste producten laten testen!
  En….meedoen is geen verplichting.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 28 februari 2014 14:31 Anoniem
  Die blogs kun je beschouwen als een opstap podium, in de journalistiek, dat kan van belang zijn bij toekomstige sollicitaties. Een dergelijke aanbieding zoals nu bij Computer Totaal is vooral handig voor mensen die een carrière/baan ambiëren in de journalistieke richting van de geschreven media, of nog bezig zijn met hun opleiding journalistiek, ik bedoel als je aan de slag wil in de journalistieke media, dan moet je wel aan toekomstige werkgevers/hoofdredacteurs kunnen/moeten laten zien wat je zoal, aan redactionele vaardigheden in je mars hebt.
  .
  Want denk maar niet dat je met je journalistieke diploma op zak, er al bent, O, nee, de mediawereld wil tegenwoordig redactionele ervaring, en die redactionele ervaring zou je mooi via Computer Totaal mooi op doen, wat het oplevert, ervaring, zie het als een investering in jezelf, en een publicatie podium, waarin je laat zien wat je in je redactioneel zoal mars hebt, ofwel laten zien, dat je in staat bent de dead-line te halen, (de tijdmarge waarin wordt verwacht dat je blog af moet zijn, om te worden gepubliceerd) waar je kan werken aan je eigen redactionele vaardigheden, zie het als een soort online stage plek. Een state plek, waar je binnen een afgesproken tijd (dead-line) een goed en in foutloos Nederlands een artikel schrijft de zogenaamde blog.
  .
  Want de tijd dat je als sollicitant, bij een blad als bijvoorbeeld de telegraaf, Computer Totaal, Computer Idee, PC World, of welk andere magazine dan ook, als redacteur groentje ervaring kon opdoen, door aan het handje mee te lopen is voorbij, nee, die hoofdredacteuren, evenals hoofdredacteuren van andere collega bladen, willen een kandidaat redacteur hebben die, meteen als zelfstandig redacteur die kan worden ingezet in het redactie-team, en die al meteen van de hoed en de rand op de hoogte is, en geen tijd meer verspillen aan tijdrovend inwerken. Want tijd is geld, helemaal in een redactie-team van een magazine. De zogenaamde dead-lines zijn onwrikbaar. Hooguit even, kennis maken met de andere collega's, effe uitleggen waar het bedrijfsrestaurant, toiletten, en waar de koffie automaat enz, zich in het pand of op de afdeling bevindt. En dan zelfstandig aan de slag……
  .
  Men wil een kandidaat redacteur die al helemaal volledig is ingewerkt, en bekend is in de zogenaamde redactionele materie, en op de hoogte is, van de zogenaamde ins- en outs, om het zo maar effe te noemen, Stageplekken in de journalistiek zijn tegenwoordig heel schaars, en hoe kun je dan het beste ervaring opdoen als toekomstig redacteur/journalist in de geschreven media, via deze soort kansen, maar die kansen moet je wel zelf pakken.
  .
  De huidige journalistieke wereld, of het nu gaat om computer- bouw of welke andere journalistiek, de hoofdredacteur, waar je eventueel voor gaat werken, wil bij een sollicitatie, al gepubliceerd werk van kunnen je zien, want dat is tegenwoordig de standaard eis, en dus meteen ook de eerste cruciale vraag die men zal stellen is, 'Heeft u aantoonbare redactionele vaardigheden? ,kun u ons redactioneel werk laten zien?, dat u in het verleden al heeft gepubliceerd?'.
  .
  Kun je geen gepubliceerd werk laten zien, dan verspil je je (reis) tijd. En dan krijg je bij voorbaat na een mondelingen afwijzing, van de hoofdredacteur, en later als schriftelijke bevestiging de standaard afwijzingsbrief, dat je onvoldoende ervaring hebt, en u daarom niet in het profiel/ redactie-team past enz. En meer van dat soort standaard zinnetjes
  .
  Ofwel redactionele ervaring komt niet zomaar uit de lucht vallen, Vooral als je in de journalistieke media tegenwoordig aan de slag wilt, Zul je die ervaring zelf moeten opdoen, Computer Totaal bied je nu een mogelijkheid aan. Kortom als je al langer een baan ambieert in de Journalistieke media. Je hebt je diploma journalistiek op zak, maar je kan maar niet aan de bak, omdat de nodige ervaring (nog) zou ontbreken, Of je bent nog bezig met de opleiding Journalistiek, dan is dit de mogelijkheid om jezelf via blogs op de kaart te zetten, En zo je kansen te vergroten. Wanneer je gaat solliciteren naar de functie van redacteur bij een magazine
  .
  Want de hoofdredacteuren/ werkgevers in de (geschreven) media eisen tegenwoordig van hun redacteurs. Ervaring…aantoonbare redactionele vaardigheden… in staat zijn de dead-line te halen..heb je die vaardigheden niet dan is het bij voorbaat al GAME OVER, en blijft het GAME OVER….Ik bedenk het niet hoor, maar zo gaat het tegenwoordig wel in de snelle wereld van het internet media.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 28 februari 2014 20:24 Anoniem
  Leuk ik ga me aanmelden…
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 1 maart 2014 20:58 Anoniem
  Dan valt die langdradige gast (hieronder) al af, want zijn/haar reactie is te lang met te veel herhalingen.
  Kort en bondig moet het zijn, anders wordt het niet gelezen!
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 2 maart 2014 02:06 Anoniem
  Weer een reactie verwijderd hier!
  Gezellig blad!
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 2 maart 2014 02:12 Anoniem
  Ik mag niet zeggen dat computerbladen en nu.nl vol staan met spelfouten!
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 2 maart 2014 13:34 Oscar
  Zou zeggen laat dan maar zien als je het zoveel beter kan of weet dan die zogenaamde langdradige gast, en reageer, maar zoals het spreekwoord luidt, 'de beste stuurlui staan altijd aan wal'. Ofwel de mensen die het zogenaamd altijd beter denken te weten, staan altijd alleen maar toe te kijken.
  .
  Maar ja, commentaar leveren, zonder het zelf beter te kunnen doen, is altijd makkelijk…..zou zeggen meldt je zelf dan maar aan, als blogger en laat maar eens zien hoeveel beter je het zelf zou kunnen…
  .
  Elke redactie of redacteur staat open voor kritiek, en als je wil dat je reactie blijft staan, hou er dan tenminste beschaafd taalgebruik op na, wanneer je kritiek hebt, geeft dan tenminste gemotiveerde opbouwende kritiek, waar een redactie, of redacteur tenminste wat aan heeft….en dan blijft je reactie ook staan, en krijg je eerder een reactie terug.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 2 maart 2014 13:54 Anoniem
  Kijk…deze reactie is ook weer te lang.
  Te veel woorden en niet bondig genoeg.
  Kort en krachtig willen we zien!
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 2 maart 2014 20:37 Anoniem
  Graag normaal doen, spreek met je blogs en niet met zinloze reacties op andere. Kandidaten die wel serieus willen bloggen.

  Goed initiatief computertotaal.nl!!
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 2 maart 2014 23:24 Anoniem
  Kijk, dit is al beter.
  Deze lengte aanhouden!
  Dan gaat het de goede kant op.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 3 maart 2014 23:08 Anoniem
  Als ik CT was zou ik eerst eens investeren in een normaal werkende app.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 4 maart 2014 12:52 Oscar
  Als de abonnees zich nou eens zouden verenigen, en zich massaal zouden beklagen over die slecht functionerende Computer Totaal app. Dan heeft de redactie van Computer Totaal tenminste een argument tegenover de directie van IDG Nederland, om toestemming te krijgen, om te mogen investeren in een nog betere Computer Totaal app. Elke directie, ook IDG Nederland heeft aandacht, voor massale terechte opbouwende kritiek van abonnees, dus…..
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 4 maart 2014 14:34 Anoniem
  Wat kan ons die app schelen, als de site van CT al volkomen onoverzichtelijk is.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 10 maart 2014 08:34 Anoniem
  @Oscar: die hoop heb ik al lang verloren.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 26 maart 2014 22:31 Anoniem
  Is/zijn er al mensen benaderd n.a.v. deze oproep? Ik heb zelf ook gereageerd maar helaas nog geen antwoord gehad of het wel of niet doorgaat.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.