Asus brengt PadFone 2 half april naar Nederland

Door: Elmar Rekers | 26 maart 2013 11:17

MacWorld

Asus zal zijn PadFone 2 medio april in de Nederlandse winkelschappen leggen. Dat maakt de fabrikant dinsdag bekend middels een persbericht. De PadFone 2 krijgt een adviesprijs van 699 euro mee.

Asus kondigde de Padfone 2 in oktober 2012 al aan, waarna deze beschikbaar kwam in een geselecteerd aantal landen. Hoewel aanvankelijk december werd aangewezen als ‘indicatie’ voor een Nederlandse lancering, werd de nieuwe PadFone dus alsnog enkele maanden uitgesteld.

Net als de eerste PadFone betreft het hier een Android-smartphone die achterin een meegeleverd tablet-dock geklikt kan worden. De smartphone heeft een 4,7 inch-display (1280 x 720 pixels) en draait op een 1,5 GHz quadcore-processor. Verder is er 2 GB aan RAM aanwezig, een opslagcapaciteit van 32 GB en een 13 megapixel camera.

Tablet en smartphone

De PadFone 2 wordt geleverd met een tablet, die dienst doet als docking-station voor de smartphone. Door het toestel achterin de tablet te klikken, kan deze worden aangestuurd via het tabletscherm. Dit scherm is 10,1 inch groot en heeft, net als de eerste PadFone, een resolutie van 1280 x 800 pixels. De smartphone heeft een LTE-ondersteuning, waardoor deze gebruikt kan worden voor het snellere 4G-internet dat momenteel wordt uitgerold in Nederland.

De PadFone 2 zal dus halverwege april beschikbaar komen, met een adviesverkoopprijs van 699 euro.

0 Reactie(s) op: Asus brengt PadFone 2 half april naar Nederland

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.