Wordt Mountain Lion 25 juli gelanceerd?

Door: Wouter Hoeffnagel | 17 juli 2012 13:52

Nieuws

Apple Stores in zowel Europa als de Verenigde Staten zijn volgens geruchten bezig met het plannen over een nachtdienst op 24 juli 2012. De geruchten doen vermoeden dat Apple OS X Mountain Lion voor 25 juli op de planning heeft staan.

9to5Mac heeft van drie verschillende bronnen informatie ontvangen over de nachtdiensten. Het is echter niet duidelijk waarom de Apple Stores hun medewerkers 's nachts aan het werk willen zetten. Apple kondigde bij de Worldwide Developer Conference aan OS X Mountain Lion in juli te lanceren. Dit is dan ook een voor de hand liggende reden.

Schema

Een lancering op 25 juli zou betekenen dat Apple hetzelfde schema hanteert als bij de lancering van OS X Lion. Apple kondigde tijdens de presentatie van de financiële cijfers over het derde kwartaal op 19 juni 2011 de lancering van Lion op 20 juli 2011 aan.

OS X Mountain Lion wordt beschikbaar via de Mac App Store voor 19,99 euro. Het besturingssysteem bevat volgens Apple maar liefst 200 nieuwe features, waaronder Berichtencentrum, iMessage en Game Center. Apple heeft onlangs de Golden Master van Lion vrijgegeven. Een Golden Master is identiek aan de definitieve versie van een besturingssysteem.

0 Reactie(s) op: Wordt Mountain Lion 25 juli gelanceerd?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.