Whaudio: Raad het geluid

Door: Robin Smit | 28 mei 2013 13:01

iPad

De dames en heren van Q-music bewijzen ons elk jaar weer dat een heel land in de ban kan zijn van een onbekend geluid. Helaas zijn er maar weinig die het voor elkaar krijgen om de geluiden van het radiostation te raden. Wil je meer succes hebben dan is Whaudio wellicht wat voor jou.

Whaudio is een app waarin je samen met andere gebruikers geluiden kan raden. Je kan hierbij zelf een geluid opnemen, maar ook proberen te raden wat het geluid van iemand anders is. Dit kan je doen met vrienden, maar ook met willekeurige gebruikers van de app. Hierdoor is er altijd wel iemand om mee te spelen.

Het raden van een geluid doe je door de bijbehorende vraag van de persoon die het geluid heeft geplaatst te beantwoorden. Een vraag kan hierbij zijn waar iemand is of welke artiest het liedje zingt dat je krijgt te horen. Doordat je deze vragen zelf kan maken heb je met Whaudio bijna onbeperkte creatieve mogelijkheden.

Op het moment heeft Whaudio nog niet erg veel gebruikers, waardoor je veel met dezelfde gebruikers aan het spelen bent. Gezien de mate waarin Whaudio verslavend werkt verwachten we dat dit snel opgelost zal zijn.

Kortom

Whaudio is een leuke app waarmee je met andere gebruikers geluiden kan raden. Hierbij kan je zelf geluiden opnemen of de geluiden van andere gebruikers raden. Whaudio is erg verslavend, maar heeft op dit moment helaas nog niet zo veel gebruikers.

Beoordeling 7/10

Prijs: € 0,89, Gratis

Beschikbaar voor: iPhone

Download Whaudio in de AppStore: Gratis, Premium

0 Reactie(s) op: Whaudio: Raad het geluid

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.