WhatsApp: ‘We worden niet verkocht aan Google’

Door: Elmar Rekers | 09 april 2013 10:11

iPad

Berichtendienst WhatsApp laat dinsdag weten dat er geen gesprekken worden gevoerd met Google over een overname. Maandag doken er geruchten op dat de zoekgigant 1 miljard dollar zou willen neertellen voor de populaire chatdienst.

WhatsApp voert momenteel dus geen gesprekken met Google voor een eventuele overname. Dat bevestigt Neeraj Arora van WhatsApp tegenover AllThingsDigital. Hiermee ontkracht hij het gerucht dat maandag de wereld werd ingeslingerd door Digital Trends, dat zich baseerde op een anonieme bron.

Eind 2012 doken er eveneens geruchten op over een overname van WhatsApp, toen werd Facebook als potentiele koper genoemd. Ook daarbij liet WhatsApp weten dat de geruchten “geen weergave van de feiten” waren.

Verdienen aan WhatsApp

WhatsApp is momenteel een van de populairste mobiele chatapplicaties ter wereld. Dit jaar zal het bedrijf een nieuw verdienmodel voor zijn iPhone-app introduceren, waarbij gebruikers een abonnement afsluiten voor een bepaalde periode. In plaats van eenmalig 89 eurocent te betalen, kan men voor één (0,89 euro), drie (2,40 euro) of vijf jaar (3,34 euro) een abonnement afsluiten.

0 Reactie(s) op: WhatsApp: ‘We worden niet verkocht aan Google’

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.