Weggeefacties voor apps in december en januari

Door: Wouter Hoeffnagel | 30 november 2010 12:49

Nieuws

Dit jaar kun je weer aan verschillende weggeefacties voor apps meedoen. Zo organiseert gameontwikkelaars Blacksmith Games op één december 2010 Appvent Calendar 2010. Daarnaast gaat in januari 2011 AppEvent.com van start. Bij beide acties krijg je dagelijks een gratis app.

Appvent Calendar 2010 is een evenement waarbij je tot de kerst iedere dag een gratis app kan downloaden. De actie loopt van één december tot en met 24 december 2010. Ontwikkelaars die deel willen nemen aan Appvent Calendar 2010 kunnen zich nog aanmelden voor de actie. Hiervoor hoeven de ontwikkelaars geen vergoeding te betalen en wordt hun app gratis aangeboden.

AppVent.com richt zich in januari 2011 volledig op Nederlands en Belgische apps. Ook gaat de website zich richten op iPad-apps, waardoor iPad-gebruikers ook gebruik kunnen maken van de actie. Om deelnemers te helpen bij het deelnemen aan de actie wil AppEvent.com een speciale app ontwikkelen. Hierin wordt de 'gratis applicatie van de dag' gepresenteerd en kan met behulp van pushnotificaties een waarschuwing verstuurd zodra een nieuwe gratis app online komt.

Als onderdeel van Appvent Calendar 2010 organiseert Blacksmith Games ook een YouTube-wedstrijd. Hierbij worden deelnemers gevraagd zich te verkleden als de Kerstman en een filmpje van maximaal twee minuten plaatsen. Het is de bedoeling dat de deelnemers creatief zijn en zelf verzinnen wat zij in het filmpje doen. Het filmpje kan worden opgestuurd naar contest@appventcalendar.com, waarna alle inzendingen op het YouTube-kanaal van Appvent worden geplaatst. De tien video's die het vaakst worden bekeken winnen.

In de YouTube-wedstrijd kun je verschillende prijzen winnen. De eerste prijs is een nieuwe 13 inch MacBook Air. De website geeft aan dat de MacBook Air een waarde heeft van $1299, waardoor het om de MacBook Air met 128GB flash-geheugen lijkt te gaan. De tweede plaats krijgt een iPad en de derde plaats een Parrot AR.Drone Quadricopter. Voor de vierde tot tiende plaats zijn iTunes Gift Cards van 15 dollar gereserveerd.

0 Reactie(s) op: Weggeefacties voor apps in december en januari

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.