Weer nieuwe Twitter update na irritatie

Door: jalmar-westerhoff | 07 maart 2011 14:34

Mac

Vorige week introduceerde Twitter vol trots de update naar Twitter 3.3, de app kreeg een hoop nieuwe features. Ondanks de vele verbeteringen haalde de introductie van Twitter’s Quik Bar het enthousiasme van de update snel omlaag. De nieuwe feature zorgde voor zoveel irritatie en ophef bij de twitteraars dat uiteindelijk is besloten de update maar ‘aan te passen’.

De aangepaste versie zorgt er helaas niet voor dat de Quik Bar (ook wel bekend als Dick Bar) helemaal verdwijnt. Twitter zal zorgen dat de Bar minder in de timeline van je berichten aanwezig is, en verdwijnt zodra je naar boven of beneden scrollt. Al met al een beetje teleurstellende keuze van Twitter. De rede dat de Quik Bar met promoted tweets is aangebracht is een puur commerciële zet. Twitter krijgt geld op het moment dat je een promoted tweet gebruikt. Het feit dat ze de Bar niet weghalen ook nu nadat er zoveel kritiek over is ontstaan valt een beetje tegen.

Twitter heeft gisteren de update met aanpassingen naar Apple gestuurd. Het wachten is nu op de goedkeuring (die er hoe dan ook gaat komen) en er zal een nieuwe update van Twitter uitgebracht worden.

Wil je echt van de Quik Bar af dan is er wel een mogelijkheid. Via je Cydia kun je met het programmaatje Twizzle de Bar compleet verwijderen. Je moet je iPhone wel jailbreaken voordat je dit kunt realiseren.

Twittermania.

0 Reactie(s) op: Weer nieuwe Twitter update na irritatie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.