Weekoverzicht: 50 inch iTV in Jonathan Ive's studio en Apple organiseert een evenement

Door: Wouter Hoeffnagel | 07 januari 2012 10:00

Nieuws

Volgens anonieme bronnen heeft Apple's ontwerper Jonathan Ive een 50 inch iTV in zijn studio hangen. Daarnaast blijken vergrendelde iPhones complete fotoalbums te lekken als de datum op het apparaat verkeerd is ingesteld. Apple organiseert daarnaast eind januari naar verwachting aan evenement waarop het bedrijf een 'media-gerelateerde aankondiging' doet. In dit artikel vind je een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week.

Jonathan Ive heeft een 50 inch iTV in zijn studio

Jonathan Ive, hoofd van Apple's ontwerpafdeling, heeft een 50 inch tot zijn beschikking. De iTV zou in een beveiligde studio van Ive in Californië staan.

iPhone lekt foto's door datumbug

Sinds de introductie van iOS5 kunnen iPhone-gebruikers direct vanaf een gelockte iPhone foto's maken. Om de privacy van de iPhone-eigenaar te waarborgen laat de telefoon alleen foto's zien die zojuist genomen zijn in die gelockte sessie. Het blijkt echter toch mogelijk complete fotoalbums op een gelockte iPhone in te zien als de datum van het toestel verkeerd staat ingesteld.

Apple organiseert deze maand een 'media-gerelateerd' evenement

Apple organiseert deze maand een belangrijk, maar kleinschalig evenement in New York. Op het evenement zou Apple een 'media-gerelateerde' aankondiging doen. Het evenement moet tegen het eind van januari plaats vinden.

30 cm grote actiepop van Steve Jobs vanaf februari te koop

Binnenkort kan je een actiepop van Steve Jobs aanschaffen. De actiepop is ongeveer 30 centimeter groot en lijkt sprekend op oprichter en voormalig CEO van Apple.

Hackers draaien iPad-apps schermvullend op de Apple TV

Hackers hebben een hack gedemonstreerd waardoor het mogelijk is op een gejailbreakte Apple TV iOS-apps voor de iPhone en iPad te draaien. De app worden vergroot tot 720P en schermvullend weergegeven op de Apple TV.

Apple frustreert aanbieder illegale iOS-apps

Apple is actief bezig met het tegenwerken van aanbieders van illegale iOS-apps. De alternatieve softwaremarkt Installous heeft zijn servers verplaatst naar het buitenland.

0 Reactie(s) op: Weekoverzicht: 50 inch iTV in Jonathan Ive's studio en Apple organiseert een evenement

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.