Weathertron: De infographic over het laatste weer

Door: Robin Smit | 02 juli 2013 11:51

iPad

Infographics zijn leuk, overzichtelijk en gigantisch populair. Je kan tegenwoordig bijna geen informatie meer vinden zonder dat iemand hier een infographic aan vast heeft geplakt. Met Weathertron bekijk je vanaf nu ook het laatste weerbericht in een interactieve infographic.

Weathertron is een app die je de weersverwachting voor de komende dagen toont. De app doet dit door een interactieve infographic samen te stellen aan de hand van de temperatuur, bewolking en neerslag. Erg handig hieraan is dat je de informatie in Weathertron van minuut tot minuut kan bekijken. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld te kijken wat het warmste moment van de dag is. Deze uitgebreide informatie is helaas alleen beschikbaar voor de verwachting van vandaag en morgen. Wie verder wil kijken in de week moet het met een maximum- en minimumtemperatuur en het weertype doen.

Ondanks dat de informatie in Weathertron uitgebreid en overzichtelijk is, vinden we de vormgeving van de app wel wat saai. Hierbij kan de app nog een puntje zuigen aan bijvoorbeeld Breezi of Yahoo! Weather.

Kortom

Weathertron is een overzichtelijke app die de weersverwachting voor vandaag en morgen in een interactieve infographic plaatst. De app laat je de verwachting van minuut tot minuut bekijken, wat erg handig kan zijn. Helaas vinden we de vormgeving van de app wel wat saai.

Beoordeling 6/10

Prijs: € 0,89

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download Weatertron in de AppStore

0 Reactie(s) op: Weathertron: De infographic over het laatste weer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.