Waarom de iPhone beter is dan de Galaxy S4

Door: matthijs-van-den-broek | 18 maart 2013 06:35

Mac

Waarom de iPhone beter is dan de Galaxy S4? Dat gaan we je niet vertellen want we hebben de Galaxy S4 nog niet echt in onze handen gehad. Wie het je wel vertelt, is Apple.

De productpagina (zie ook dit artikel van gisteren op MacWorld), is er duidelijk op gericht mensen voor de iPhone te laten kiezen in plaats van voor een andere telefoon.

De redenen waarom volgens Apple de iPhone de beste keus is, zullen je niet onbekend voorkomen en laten zich wel raden. Er wordt geschermd met het betrouwbare Appstore systeem, de krachtige A6 chip, het prettige batterijleven, Siri, iCloud, en de goede camera van de iPhone 5. En natuurlijk met het Retina display.

Vlak voor de lancering van de S4 opende Apple's marketingdirecteur Phil Schiller de aanval op Androidtelefoons met het statement dat het problematisch is dat het besturingssysteem niet wordt gemaakt door de fabrikant van de toestellen. Dat is bij Apple zoals jullie weten wel het geval, en volgens Schiller zorgt dat WEL voor een naadloze samenwerking.

De productpagina wordt zelfs op de mail gezet naar bestaande iPhone 5 klanten, zo kun je hier lezen op cNet. Daar schrijven ze: "But for Apple to feel it needs to offer this hasty reminder of its phone's virtues does suggest an acknowledgment that the Galaxy S4 is giving it more than a little fright."

Wat denken jullie?

Nou ja. Bang. Wat denken jullie? Is het een zwaktebod van Apple om als reactie op de lancering van de Samsung Galaxy S4 een productpagina op het web te zetten met de voordelen van de iPhone5? Of is dit gewoon zoals kennelijk het spel in de smartphone markt van vandaag gespeeld moet worden. Ook door Apple....

2 Reactie(s) op: Waarom de iPhone beter is dan de Galaxy S4

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 16 december 2014 19:20 Anoniem
  Apple opent de aanval omdat Android dat merk allang voorbij is. Ze weten ook dat Windows en een paar Chinese fabrikanten erop en erover gaan. Apple is een hype dat op een primitief gesloten systeem is gebaseerd en louter en alleen zoveel gebruikers heeft door de marketingmachine. Het zal gaan zoals bij de Engelse industriele revolutie-jaren uit het verleden, de wet van de remmende voorsprong zal het merk inhalen en er niets van heel laten.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 20 juni 2015 14:17 Anoniem
  Apple is gewoon bekent en goed beginnen verkopen sinds hun iphones prijs kwaliteit zeer laag ligt. De apple A6 chip is zeker niet beter dan een snapdragon processor, kijk maar op een aantal phone compare sites en de camera's van een iphone zijn zeker niet de kwaliteit die ik ervan had verwacht. Ik heb zelf een 1+1 en die is in alle vlakken (prosessor, camera, picsels per oppervlakte, snelheid, ascesnsability enz) veel beter dan de iphone 6 plus maar dan ook echt alle. Terwijl ik voor mijn oneplus one €300 heb betaalt en je voor een iphone 6+ €600 betaalt en daar vind ik het jammer dat apple aan al hun fans en kopers van iphones is gekomen door gewoon hun gsm's veel te duur te verkopen en mensen zo te laten denken dat het gsm's zijn. Het is wel een feit dat windows en android veel trager gaan dan apple dat is dan weer omdat apple geen firewall moet hebben (is eigenlijk anti-virus) omdat apple daar "nog" niet met te verduren heeft. Ik vind wel dat als je beter kan werken met IOS dat je dan zeker een iphone terecht hebt maar als je even goed met android kan werken dan zou mischien wel beter bij android blijven.
  Ik denk ook dat er bij cyanagen mod en android veel meer mogelijkheden zijn dan bij IOS zoals ascensability.
  Zo, dit was wat ik wou zeggen.
  Ik heb zeker niets tegen apple, ik vind hun designs zelfs zeer mooi maar mischien moeten we ook eens kijken naar het innerlijk van deze gsm en niet enkel naar het uiterlijk
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.