Vijf leuke apps om op je iPhone video's te bekijken

Door: Wouter Hoeffnagel | 05 april 2013 15:11

iPad

Vind jij het leuk op internet video's te kijken? Dan kan je op je iPhone natuurlijk de YouTube-app gebruiken. Naast de YouTube-app zijn echter ook een flink aantal andere leuke apps beschikbaar waarin je allerlei video's kunt bekijken. In dit artikel vind je vijf leuke apps waarmee je op je iPhone online video's kunt bekijken.

Dumpert

Dumpert is app van de gelijknamige videosite van GeenStijl. In de app vind je allerlei video's die de redactie van GeenStijl voor je heeft klaargezet. De onderwerpen van de video's lopen sterk uiteen. Zo kan je grappige video's en leuke virals tegenkomen, maar ook serieuze nieuws-gerelateerde video's of uitzendingen van Powned in de app vinden. Wil je even snel de beste video's van de laatste dagen bekijken? Dan kan je terecht in het tabblad 'Toppers', waar de video's die de meeste kudos hebben ontvangen worden weergegeven. Dumpert is een leuke app om even snel wat tijd mee te doden. De app is gratis beschikbaar in de App Store.

Squrl

Zoek je een specifieke video? Dan maakt het natuurlijk niet uit op welke website je deze video bekijkt. Squrl biedt in dit geval uitkomst. Squrl is een zoekmachine die je in één keer een groot aantal videowebsites laat doorzoeken. Het gaat hierbij om videosites als YouTube en Vimeo, maar ook nieuwswebsites die videonieuws online publiceren of sociale netwerken. Door de grote variatie aan bronnen waarin de app zoekt kan je eenvoudig en snel een video over nagenoeg ieder onderwerp vinden. Squrl is dan ook een aanrader voor iedereen die graag op zijn iPhone video's bekijkt. Squrl kan gratis worden gedownload in de App Store.

VEVO

VEVO is een video-app die volledig is gericht op muziek. In de app vind je dan ook allerlei muziekvideo's. De videowebsite beschikt over 75.000 muziekvideo's van 20.000 verschillende artiesten, waardoor je altijd wel een leuke muziekvideo kunt vinden. Het is mogelijk video's los te bekijken. Daarnaast zijn ook verschillende shows beschikbaar waar continu video's worden uitgezonden. Deze shows zijn een handig hulpmiddel om nieuwe artiesten en muziek te ontdekken. VEVO is kosteloos beschikbaar in de App Store.

Vimeo

Vimeo is een tegenhanger van YouTube en biedt je eveneens de mogelijkheid video's die door andere gebruikers zijn geüpload te bekijken. De app bevat een zoekmachine, waarmee je eenvoudig leuke video's kunt bekijken. Heb je geen tijd die interessante lange video direct te bekijken? Voeg de video dan toe aan de 'Watch Later'-lijst om deze op een later tijdstip alsnog te bekijken. De app maakt het ook mogelijk zelfgemaakte video's rechtstreeks vanaf je iPhone naar Vimeo te uploaden. De app is gratis te downloaden in de App Store.

Video Download - iBolt Downloader & Manager

Door het bekijken van video's verbruik je veel data. Dit is geen probleem zo lang je verbonden bent met een WiFi-netwerk, maar minder prettig als je bijvoorbeeld onderweg afhankelijk bent van een 3G-verbinding. De app Video Download - iBolt Downloader & Manager maakt het mogelijk video's te downloaden en op je iPhone op te slaan. Je kunt de video's hierdoor bijvoorbeeld in de trein bekijken zonder dat je hierdoor veel data verbruikt. Video Download - iBolt Downloader & Manager is gratis beschikbaar in de App Store.

0 Reactie(s) op: Vijf leuke apps om op je iPhone video's te bekijken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.