Video's tonen iPhone 5S in goud en grafiet

Door: Elmar Rekers | 30 augustus 2013 10:35

iPad

Er zijn nieuwe video's op YouTube verschenen waarin vermoedelijk de nieuwe iPhone 5S te zien is. Naast de gouden versie van de smartphone, waar al enkele weken foto's en video's van opduiken, is het toestel ook in een grijze (grafiet) uitvoering te zien.

De vele aanwijzingen voor een goudkleurige (champagne) iPhone 5S zijn zo sterk, dat het gek moet lopen wil Apple dit toestel niet ook daadwerkelijk op de markt brengen. In een van de opgedoken video's wordt het gouden toestel vergeleken met de iPhone 5. Een andere video toont de behuizing van een grafietkleurige iPhone 5S. De grijze telefoon is iets lichter van kleur dan de huidige zwarte iPhone 5.

Grotere batterij

De maker van de video-preview heeft geprobeerd de behuizing van zijn eigen iPhone 5 vervangen door die van de goudkleurige iPhone. Deze poging strandde echter al snel toen bleek dat Apple de plaatsing van de onderdelen in het nieuwe vlaggenschip grondig heeft veranderd. Volgens de auteur is een van de grote voordelen hiervan dat er nu meer ruimte is voor een grotere batterij in de iPhone 5S.

[youtube]Q3rwLUhGqq4[/youtube]

Verwacht wordt dat Apple op 10 september zijn nieuwe iPhones zal onthullen, te weten de iPhone 5S en de goedkopere iPhone 5C. Van beide toestellen zijn de laatste weken al vele details, foto's en video's online verschenen. Of de geruchten kloppen, zal tijdens de persconferentie duidelijk worden.

[youtube]8yVfdsTi92A[/youtube]

0 Reactie(s) op: Video's tonen iPhone 5S in goud en grafiet

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.