Verkopen witte iPhone levert student mogelijk rechtzaak op

Door: Wouter Hoeffnagel | 17 november 2010 09:41

Nieuws

Een 17-jarige student uit New York wordt mogelijk aangeklaagd door Apple voor het verkopen van witte iPhone 4-onderdelen. Tot nu toe heeft de student alleen een brief ontvangen van een privédetective waarin wordt geclaimd dat de onderdelen die hij verkoopt gestolen of nagemaakt zijn. Dit meldt The Inquisitr.

Het is onduidelijk waar de witte onderdelen vandaan komen. De website Gawker zegt dat hij via contacten bij Foxconn, het bedrijf dat de iPhone produceert, het voor elkaar heeft gekregen originele witte onderdelen in zijn bezit te krijgen. Dit terwijl deze onderdelen officieel nooit zijn vrijgegeven. De onderdelen werden vervolgens via de webshop van de student verkocht voor 300 dollar. Het toestel moet je los aanschaffen. De student is inmiddels zes maanden bezig met de verkoop van de iPhone-onderdelen en zegt vijfhonderd toestellen te hebben verkocht. Hierdoor heeft de tiener naar eigen zeggen een winst van 130.000 dollar gemaakt.

Ondanks de dreigende brief van de privédetective blijft de student voorlopig de ombouwkits verkopen. Je kunt een volledige ombouwkit aanschaffen voor 279 dollar. Deze kit bevat zowel een witte voor- als achterkant en een witte homeknop. Daarnaast kun je er ook voor kiezen alleen een witte achterkant aan te schaffen voor 135 dollar of alleen de voorkant en homeknop voor 169 dollar.

0 Reactie(s) op: Verkopen witte iPhone levert student mogelijk rechtzaak op

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.