Update iOS 6.1 moet 3G-problemen iPhone 4S verhelpen

Door: Elmar Rekers | 12 februari 2013 08:48

Nieuws

Apple heeft maandagavond een update vrijgegeven voor zijn mobiele besturingssysteem iOS. De patch moet een oplossing bieden voor de problemen waarover iPhone 4S-bezitters klagen sinds hun toestel werd geüpgraded naar iOS 6.1.

Veel iPhone 4S-gebruikers klagen sinds de update naar iOS 6.1 dat de 3G-verbinding kuren vertoont, waarbij het vooral om een sterk vertraagde verbinding gaat. Apple heeft de update in eerste instantie dan ook alleen vrijgegeven voor de 4S. De update is 23 MB groot en wordt over-the-air aangeboden.

Niet upgraden

Afgelopen weekend liet de Britse tak van Vodafone weten dat ze iPhone 4S-bezitters afraden om hun toestel te upgraden naar iOS 6.1. Dit omdat het besturingssysteem voor ‘verbindingsproblemen’ zou kunnen zorgen met het netwerk. Het lijkt er dus op dat Apple nu een oplossing biedt in de vorm van iOS 6.1.1. Mogelijk biedt de update ook een oplossing voor het snel leeglopen van de batterij door Microsoft Exchange.

Apple bracht iOS 6.1 eind januari uit voor de iPhone, iPad en iPod touch. Wanneer ook andere iOS-apparaten de update krijgen opgediend is nog onduidelijk.

0 Reactie(s) op: Update iOS 6.1 moet 3G-problemen iPhone 4S verhelpen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.