Update 5.2 voor Apple TV ondersteunt Bluetooth-toetsenborden

Door: Wouter Hoeffnagel | 29 januari 2013 06:15

Nieuws

Naast iOS 6 lanceert Apple ook update 5.2 voor de Apple TV. De nieuwste versie van het besturingssysteem ondersteunt Bluetooth-toetsenborden en geeft gebruikers toegang tot iTunes in the Cloud.

Apple TV-gebruikers kunnen in iOS 5.2 met de feature iTunes in the Cloud in de muziek die zij via iTunes hebben aangeschaft en deze vanuit iCloud afspelen. De feature is ook beschikbaar voor gebruikers die geen abonnement hebben op iTunes Match.

Bluetooth-toetsenborden

Het nieuwe besturingssysteem maakt het mogelijk Bluetooth-toetsenborden aan de Apple TV te koppelen, waardoor het apparaat eenvoudiger kan worden bediend. Deze feature is beschikbaar in het menu 'Bluetooth', dat onder 'Algemeen' kan worden gevonden.

De Apple TV kan al langer via AirPlay audio en video ontvangen. Het nieuwe besturingssysteem maakt het nu ook mogelijk via AirPlay geluid van bijvoorbeeld een film te versturen naar speakers en apparaten die AirPlay ondersteunen.

Overige wijzigingen

Apple meldt tot slot dat de update de prestaties en stabiliteit van iTunes Store, AirPlay, Netflix, iTunes Match en bedrade Ethernet-verbindingen verbeterd.

0 Reactie(s) op: Update 5.2 voor Apple TV ondersteunt Bluetooth-toetsenborden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.