update 1.2 voor TechFish beschikbaar

Door: Redactie Computer!Totaal | 11 maart 2011 14:26

iPad

De iPad app TechFish is met bijna 20.000 downloads by far de best gedownloade tech nieuws iPad app in de Nederlandse App Store. Inmiddels is er een nieuwe update beschikbaar (versie 1.2). Naast een aantal performanceverbeteringen biedt de update nieuwe mogelijkheden voor GoldFish gebruikers.

Bijna 20.000 downloads heeft TechFish gerealiseerd sinds de lancering in november vorig jaar. Daarmee is de 'tech news reader' de best gedownloade Nederlandse iPad app in z'n soort. Deze week kwam update 1.2 beschikbaar.

Danzij de update is het mogelijk de artikel timeline handmatig te refreshen, handig als je iOS 4.2 of hoger gebruikt. GoldFish gebruikers (zij die voor 2,99 geen advertenties te zien krijgen) kunnen vanaf nu de roulatiesnelheid van achtergrondfoto’s aanpassen.

TechFish verzamelt de allerlaatste artikelen van meer dan 50 Nederlandse tech-journalisten. Nieuws, geruchten, reviews en previews van sites als MacWorld, Webwereld, Digital Life, GameZ, Computerworld, CIO, ComputerTotaal en Zoom.nl.

TechFish is gratis te downloaden in de App Store.

0 Reactie(s) op: update 1.2 voor TechFish beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.