TuneSpan 0.9.4

Door: frank-de-graaf | 31 maart 2011 12:44

Review

Staat uw harde schijf vol met muziek en kunt u niet kiezen welke nummers u wilt verwijderen? TuneSpan biedt een oplossing als u een zeer grote iTunes-bibliotheek hebt. U kunt het programma onzichtbaar voor iTunes gebruiken om uw muziek over meerdere schijven te verdelen.

Sluit een externe harde schijf aan op uw computer en installeer TuneSpan. Start vervolgens het programma en kies links onderin voor een map op de extra harde schijf die u zojuist hebt aangesloten. Vervolgens verplaatst u de muziek naar deze schijf, door de nummers naar de onderste balk te slepen. Een klik op Span rechts onderin zorgt voor het daadwerkelijke verplaatsen. Het aardige is dat u er in iTunes helemaal niets van merkt. Het lijkt net alsof de nummers nog steeds op de ingebouwde harde schijf van uw eigen Mac staan. Houd er wel rekening mee dat de verplaatste nummers waarschijnlijk niet meer meelopen in de automatische back-up van uw Mac. Het herstellen van de situatie gaat net zo eenvoudig als het verplaatsen zelf. Klik links onderin op Restore en blader door de muziekbibliotheek. Kies de bestanden die u wilt terugplaatsen en sleep ze weer naar het vak onderin. Een klik op Restore zorgt ervoor dat de bestanden netjes worden teruggezet. Met de Finder kun u eventueel bekijken wat er nog op de externe schijf staat. Op het moment dat alles weer terug is geplaatst, geeft TuneSpan een seintje zodat het programma kan worden afgesloten.

TuneSpan maakt het mogelijk om uw iTunes-bibliotheek over meerdere harde schijven te verdelen.

TuneSpan 0.9.4

Freeware

Taal Engels

Download 2,1 MB

OS Mac OS X

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: TuneSpan 0.9.4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.