Tiny Wings: de volgende vogel-app

Door: jalmar-westerhoff | 25 februari 2011 12:04

iPad

Er is een erg leuke applicatie beschikbaar gemaakt voor de iPhone. Ontwikkelaar Andreas Illiger introduceert 'Tiny Wings'. Je speelt een dik vogeltje met te kleine vleugels.

Omdat je vleugels iets te klein zijn is het moeilijk om te vliegen. Gelukkig zit de wereld vol met mooie heuvels waarover je vaart kunt maken. Op deze manier slinger je jezelf de lucht in. Hoe hard het beestje ook zijn best doet, erg lang blijft hij niet in de lucht. Hoe harder je slingert, hoe hoger je komt en hoe meer punten je kunt verdienen. Het concept is simpel en de app nog simpeler om te spelen. Dit maakt het ook leuk. Downloaden en beginnen.

[youtube]x6pT_2E5xI0[/youtube]

In de app ben je constant op de vlucht voor de nacht. Vogels slapen 's nachts, en dat stelt je niet in staat om op dat moment punten te scoren. Het spel stopt als de nacht op je is ingelopen. Je blijft punten behalen door snelheid te maken en de nacht voor te blijven. Je kunt munten verzamelen om sneller te gaan, en ook liggen er her en der speciale voorwerpen die je een extra boost geven. Elke dag kom je op nieuwe terreinen en krijg je nieuwe taken voor extra punten.

Tiny Wings is een goed verzorgde app. Het vogeltje is grappig, de graphics zijn goed, en de muziek sluit mooi aan op het geheel. Vogels zijn populair. Na Angry Birds lijkt ook Tiny Wings een succes te worden.

Download de app (0,79 euro) Tiny Wings - Andreas Illiger">hier.

0 Reactie(s) op: Tiny Wings: de volgende vogel-app

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.