Tim Cook geeft interview op Amerikaanse televisie

Door: Wouter Hoeffnagel | 01 december 2012 17:47

Mac

Apple-CEO Tim Cook geeft een exclusief interview op de Amerikaanse televisiezender NBC. Het interview wordt volgende week dinsdag uitgezonden. Het is de eerste keer dat Cook een interview op televisie geeft.

Het is niet duidelijk op welke onderwerpen Cook tijdens het interview in gaat, aangezien interviewer Brian Williams van NBC News geen details wil loslaten over het interview. Het interview vond plaats tijdens een wandeling door Grand Central Station in New York. Opvallend genoeg werd Cook hierbij niet lastig gevallen door Apple-fans. De Apple-CEO kon tijdens zijn wandeling met Williams rustig zijn verhaal doen.

Behandeld als een rockster

Cook en Williams gaan in het interview ook op bezoek bij aan een Apple Store, waar de Apple-CEO natuurlijk aanzienlijk mee opvalt. Hier werd Cook dan ook direct benaderd door fans die hem de hand wilde schudden. Williams stelt dat Cook 'als een rockster wordt behandeld'.

Het interview wordt aanstaande dinsdag uitgezonden op tijdens het televisieprogramma Rock Center van NBC. Het precieze tijdstip is nog niet bekend gemaakt.

0 Reactie(s) op: Tim Cook geeft interview op Amerikaanse televisie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.