Test for Friends: Hoe goed ken jij je vrienden?

Door: Robin Smit | 17 april 2013 18:37

Review

Stel je eens voor. Je zit in de achtbaan. Links van je zit je partner en rechts je moeder. Plotseling voel je dat je moet overgeven. Wie van de twee wordt de ongelukkige? Een vraag die je jezelf misschien nog nooit hebt gesteld, maar vraag je je niet af wat jouw vrienden op deze vraag zouden antwoorden? Dat kom je nu te weten met Test for Friends.

Test for Friends is een app waarmee je kunt kijken hoe goed jij jouw vrienden kent en andersom. Dit doe je in de app door om en om drie multiple-choice vragen te beantwoorden. Deze vragen kunnen gaan over onderwerpen als het dagelijks leven, interesses, seksualiteit en levensovertuiging. Na het beantwoorden van de vragen is het de bedoeling dat de vriend waarmee je Test for Friends speelt raadt welke antwoorden jij hebt gegeven. Hierbij geldt dat hoe meer antwoorden je weet, hoe beter jullie vriendschap volgens de app is.

Los van het feit dat Test for Friends een erg leuke en soms ook grappige bezigheid is, geeft de app je ook de kans om nieuwe mensen te leren kennen. Zo is er de mogelijkheid om nieuwe mensen te zoeken op leeftijd, geslacht en locatie. Misschien lijkt dit wat vreemd in een app die gericht is op het testen van vriendschappen, maar de vragen in de app zijn ook bij uitstek geschikt om snel veel te weten te komen over iemand. Of je hiermee een hoge vriendschapsscore gaat halen is echter nog maar de vraag.

Kortom

Test for Friends is een leuke app waarmee je aan de hand van het beantwoorden van vragen kan testen hoe goed jij je vrienden kent. Lost van het testen van bestaande vriendschappen is Test for Friends ook erg geschikt voor het verkrijgen van nieuwe contacten.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone, Android

Getest op: iPhone

Download Test for Friends in de AppStore of op Google Play

0 Reactie(s) op: Test for Friends: Hoe goed ken jij je vrienden?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.