T-Mobile vernieuwt iPhone-abonnementen

Door: jalmar-westerhoff | 16 maart 2011 14:00

Nieuws

Dinsdag maakte T-Mobile bekend de huidige iPhone-abbonementen aan te passen. Vanaf 4 april 2011 kunnen klanten beschikken over een nieuw i-abonnement met onbeperkt internet en een snelheid van 7,2 mb per seconde. Ook komen er extra diensten ter beschikking zoals Visual Voicemail, gratis toegang tot de T-Mobile Hotspots en gratis navigatie.

Klanten krijgen één bundel met uitwisselbare units voor bellen, sms’en en mms’en binnen Nederland. Voortaan zal er per seconde betaald worden, na afloop van de eerste minuut. De nieuwe i-abonnementen zijn ook verkrijgbaar in combinatie met andere smartphones.

T-Mobile verhoogt de internetsnelheid van 2.0 naar 7,2 mb per seconde. Je hebt geen datalimiet maar T-Mobile zorgt er wel voor dat je internet langzamer wordt op het moment dat je de 1GB aan data overschreidt binnen de maand.

Vanaf 4 april is naast de bestaande i-bundels van 150, 300, 500 en 1000 units ook een i-200 beschikbaar. Met die units kunnen klanten zelf bepalen of ze deze als minuten, sms of mms gebruiken.

Voor 2,50 per maand kun je de SMS Verdubbelaar gebruiken en krijg je 50% korting op sms-en mms berichten. Daarnaast kunnen klanten met T-Mobile Family onderling vrijuit bellen en sms’en voor € 14,95 per maand.

Meer informatie over de nieuwe i-abonnementen kun je hier vinden.

0 Reactie(s) op: T-Mobile vernieuwt iPhone-abonnementen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.