Stroomloze speaker voor iPhone

Door: Wouter Hoeffnagel | 22 oktober 2010 10:54

Nieuws

Bone Collection, fabrikant van Apple-accessoires, heeft een speaker voor de iPhone uitgebracht die geen stroom nodig heeft. De Horn Stand versterkt het geluid door haar vorm. De speaker is bedoeld voor de iPhone 4.

De iPhone kan in de speaker worden geplaatst, waarna het geluid uit de microfoon in de Horn Stand wordt gestuurd. Aangezien de onderkant van de iPhone in de Horn Stand verzinkt is de homeknop niet meer te bereiken. Om dit op te lossen heeft de Horn Stand een eigen homeknop, waardoor deze alsnog te gebruiken is.

Ondanks dat de speaker eigenlijk voor de iPhone 4 bedoeld is, kan deze ook voor de iPhone 3GS worden gebruikt. Dit laatste apparaat moet hiervoor wel achterste voren in de Horn Stand worden geplaatst. Beide apparaten kunnen overigens opgeladen worden terwijl zij in de speaker staan door een uitsparing in de onderkant van de Horn Stand. Het accessoire is gemaakt van siliconen.

De Horn Stand is nog niet op de website van Bone Collection verschenen. Het accessoire wordt echter al wel verkocht bij onder andere CyberGuys. Hier is de Horn Stand verkrijgbaar voor 24,95 dollar en beschikbaar in zwart, groen en beige.

0 Reactie(s) op: Stroomloze speaker voor iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.