Streamen van films uit de iTunes Store naar iOS-apparaten snel mogelijk

Door: Wouter Hoeffnagel | 03 augustus 2011 16:20

Nieuws

Apple gaat het mogelijk maken films die zijn gekocht in de iTunes Store te streamen naar iOS-apparaten. AppAdvice zegt dat zij hebben kunnen bevestigen dat Apple deze feature op korte termijn gaat lanceren.

Al jaren duiken er geruchten op over een streaming-functionaliteit in iTunes. Bronnen hebben tegenover AppAdvice de plannen van Apple bevestigd. Dinsdag lanceerde Apple iOS 4.3. Als onderdeel van deze lancering is het mogelijk om TV-afleveringen die via de Apple TV zijn gekocht te streamen naar iOS-apparaten. Het ligt daarom voor de hand dat Apple hetzelfde van plan is met films.


Helaas hebben wij in Nederland weinig aan de ontwikkeling. In Nederland is het niet mogelijk om via de tweede generatie Apple TV TV-afleveringen te huren of te kopen. Dit aangezien Apple hier nog geen contracten voor heeft gesloten met betrokken partijen.

AppAdvice meldt dat sommige films waarschijnlijk slechts een beperkt aantal keer gedownload kunnen worden. Het is niet helemaal duidelijk hoe Apple hier in het geval van streaming mee om zal gaan.

0 Reactie(s) op: Streamen van films uit de iTunes Store naar iOS-apparaten snel mogelijk

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.