Softwareontwikkelaar wilt iPhone-gamecontroller maken

Door: Wouter Hoeffnagel | 11 oktober 2010 15:55

Nieuws

Al langere tijd wordt er gesproken over verschillende gamecontrollers die voor de iPhone gerealiseerd zouden worden. Geen één is momenteel echter al leverbaar. Softwareontwikkelaar Benjamin Morrise was het wachten zat en besloot daarom zelf een project te starten om een gamecontroller voor de iPhone te ontwikkelen. Het project draagt de naam Controller or Bust.

De beslissing komt kort nadat het team achter de iControlpad aangaf dat het eerste exemplaar van de productieband is gerold en de iControlpad klaar is voor massaproductie. De gamecontroller van Controller or Bust krijgt twee analoge joysticks, vier fysieke knoppen en een 'directional pad' of d-pad.

Morrise is zich bewust van de tijd en moeite die in het ontwikkelen van een gamecontroller gaat zitten en is daarom opzoek naar een team dat hem hierbij helpt. Zo is hij op zoek naar iemand met mechanische kennis, een elektronica-expert, een bedrijf dat kan printen in 3D voor het maken van prototypes en sponsoren. Wil jij mee helpen met dit project? Stuur dan een mail naar controllerorbust@gmail.com. Ook vraagt de softwareontwikkelaar op zijn blog om feedback op zijn ontwerp.

De gamecontroller van Controller or Bust

0 Reactie(s) op: Softwareontwikkelaar wilt iPhone-gamecontroller maken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.