Samsung verwijdert Galaxy Tab 7.7 van IFA-beurs

Door: Wouter Hoeffnagel | 04 september 2011 12:21

Nieuws

Samsung heeft de Galaxy Tab 7.7 verwijderd van zijn stand op de IFA-beurs in Berlijn nadat een Duitse rechter opnieuw een verkoopverbod voor de tablet uitvaardigde. Daarnaast heeft het bedrijf ook het promotiemateriaal voor de tablet hebben verwijderd.

Apple en Samsung zijn al geruime tijd in een patentstrijd verwikkeld. Beide bedrijven beschuldigen elkaar van patentinbreuken. Apple wist eerder bij de Duitse rechter een tijdelijk verkoopverbod van de Galaxy Tab 10.1 in Europa af te dwingen. Dit tussenvonnis is inmiddels door de rechter opgeheven.

Ook in Nederland rommelt het al enige tijd tussen Apple en Samsung. Zo heeft Apple in Nederland met succes een verkoopverbod op drie smartphones van Samsung afgedwongen. De rechter oordeelde dat Samsung bij deze toestellen inbreuk maakt op een patent op het scrollen door een fotogalerij met behulp van vingerbewegingen op het scherm.

De lancering van de Galaxy Tab 10.1 werd in Australië door Samsung vrijwillig uitgesteld in afwachting van het oordeel van de rechter. De uitspraak van de Australische rechter wordt op 26 september verwacht.

0 Reactie(s) op: Samsung verwijdert Galaxy Tab 7.7 van IFA-beurs

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.