Samsung schildert Apple-gebruikers af als schapen

Door: Robin Smit | 09 juli 2013 09:56

iPad

Dat Samsung nogal graag de draak steekt met Apple mag geen verrassing heten. Ook nu is het weer zover. De IJslandse tak van Samsung heeft namelijk een commercial uitgebracht waarin Apple gebruikers worden neergezet als schapen.

De video laat zien hoe een nogal zweverige man communiceert met een appel. Wanneer hij aan de slag gaat met de Galaxy S4 ontpopt hij zich tot een populaire danser die wordt omringd door andere dansers met bivakmutsen. Op de achtergrond zien we slome schapen die de Apple gebruikers moeten vertegenwoordigen.

Het is niet de eerste keer dat producenten van smartphones reclame maken voor hun producten door de draak te steken met Apple. Zo bracht Nokia onlangs een reclame uit waarin gebruikers van Samsung en Apple met elkaar op de vuist gaan.

Ondanks dat de video van Samsung op een vreemde manier aandacht vestigt op het nieuwe toptoestel van Samsung, wordt er een sterke boodschap naar iPhone gebruikers gestuurd. Dan moet je hier natuurlijk wel gevoelig voor zijn, want zeg nu eerlijk. Zie jij jezelf als een schaap?

Meer informatie over de video vind je op de bijbehorende website van de IJslandse tak van Samsung.

0 Reactie(s) op: Samsung schildert Apple-gebruikers af als schapen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.