RockPack: Eindeloos door video’s bladeren

Door: Robin Smit | 04 juli 2013 14:33

iPad

De laatste video’s van jouw favoriete producers heb je natuurlijk het liefste altijd bij de hand. Je kan je hiervoor natuurlijk abonneren op verschillende kanalen op YouTube, maar voor een eersterangs ervaring kies je voor RockPack.

RockPack is een app die het mogelijk maakt om altijd op de hoogte te blijven van de beste nieuwe video’s. In de app is het mogelijk verschillende videokanalen te volgen waarvan je vervolgens alle laatste video’s in een mooi overzicht onder elkaar kan bekijken. De vormgeving van RockPack zorgt ervoor dat je eindeloos door de app wil blijven bladeren. Met een druk op de knop start je een video, waarop het moeilijk is om ook niet een volgende te starten wanneer die is afgelopen.

Een leuke toevoeging aan RockPack is de mogelijkheid om kanalen aan te maken. Zo kan je voor verschillende onderwerpen verschillende kanalen creëren, die je vervolgens weer kan delen met anderen. Wat we erg missen in de app is de mogelijkheid om ook notificaties te ontvangen wanneer er nieuwe video’s beschikbaar zijn.

Kortom

RockPack is een erg mooie app waarin het mogelijk is om videokanalen te volgen. De nieuwste video’s van deze kanalen krijg je vervolgens in een overzicht te zien. RockPack is een app waar je in wil blijven scrollen en die je, voor je het weet, uren zoet kan houden.

Beoordeling 8/10

Prijs: Gratis

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download RockPack in de AppStore

0 Reactie(s) op: RockPack: Eindeloos door video’s bladeren

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.