Review: Scoupy

Door: Robin Smit | 15 november 2011 13:58

Nieuws

Wie wil nou niet altijd de laagste prijs betalen voor producten en als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen? Scoupy zou dat mogelijk moeten maken door aanbiedingen bij jou in de buurt direct op je telefoon weer te geven.

Scoupy doet dit door afhankelijk van je locatie aanbiedingen weer te geven bij winkels bij jou in de buurt. Het gaat hierbij niet om de aanbiedingen die voor iedereen gelden, maar om speciale aanbiedingen voor Scoupy gebruikers. Deze worden ontgrendeld wanneer je je in de directe omgeving van de winkel bevindt en via de app een speciale kortingscode opvraagt.

Scoupy is zeer recentelijk geïntroduceerd. Dit is ook duidelijk te merken bij het gebruik van de app door het vrij kleine aanbod van aanbiedingen. Zo waren bij het testen van de app nagenoeg alleen aanbiedingen van dezelfde winkel in de lijst te vinden.

Kortom

Scoupy is een leuke en interessante app die veel potentie heeft om groot te worden in het verzamelen van aanbiedingen voor consumenten. Door de locatie gebaseerde werking, onderscheidt de app zich goed van bedrijven als Groupon, die soortgelijke diensten aanbieden. Wil deze app echt groot worden, dan zal echter wel flink moeten worden gewerkt aan een beter en gevarieerder aanbod.

Beoordeling: 7/10

Bekijk Scoupy verder in iTunes (iPhone)

0 Reactie(s) op: Review: Scoupy

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.