Review: Group Email!

Door: carolien-danckaerts | 19 december 2011 13:17

Nieuws

Met Group Email wordt het veel gemakkelijker meerdere bestanden naar meerdere mensen te sturen en het gaat vliegensvlug en is uiterst simpel.

Group Email is ontworpen om het verzenden van email naar een groep contacten makkelijker te maken. In de app kunnen groepen gemaakt worden, waardoor een mail razendsnel aan de juiste personen gestuurd wordt. Aan elke email kunnen foto's, video, audio of documenten worden toegevoegd met één druk op de knop. Ook kan naderhand nog tekst ingevoerd worden, zodat er een complete email verzonden wordt. Het invoegen van foto-, video- en audio-bestanden gaat erg snel, ook als er alleen een 3G-verbinding is. De app ziet er eenvoudig uit, maar daardoor is wel meteen duidelijk hoe alles werkt en dat is wel zo prettig. Het is ook makkelijk dat een speciaal account aanmaken niet nodig is. Zo kun je de app meteen gebruiken.

Kortom

Group Email is een goed doordachte app die mede hierdoor erg lekker werkt. De app is snel, overzichtelijk en zonder poespas. Het sturen van emails aan meerdere contacten gaat makkelijk, al doe je er nog zoveel bijlagen bij. Echt een aanrader voor wie vaak naar meerdere personen mailt.

Bekijk Group Email! verder in iTunes(iPhone & iPad)

Beoordeling 9/10

Meer app-reviews vind je op AppFish.nl.

0 Reactie(s) op: Review: Group Email!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.