Redsn0w en Jailbreak Monte Beta 6 verhelpt Skype-problemen

Door: Wouter Hoeffnagel | 11 januari 2011 10:42

Nieuws

Het iPhone Dev Team heeft een nieuwe beta (zie update #6) uitgebracht van de redsn0w-jailbreaktool en Jailbreak Monte. Beta 6 is net als voorgaande beta’s bedoeld voor iOS-ontwikkelaars die toegang hebben tot iOS 4.2 beta 3 (de links werken alleen als je ingelogd ben op het iOS Developer Program). De nieuwe beta moet problemen oplossen die zich voordeden bij het gebruik van Skype.

De hackers benadrukken dat de nieuwe beta alleen bedoeld is voor mensen die weten wat zij doen en bereid zijn de beta te testen. Het is mogelijk beta 6 over beta 5 (zie update #5) heen te installeren, maar het team vraagt testers ook een schone installatie met beta 6 uit te proberen. Dit om zoveel mogelijk fouten uit de beta te kunnen halen. Beta 6 is momenteel alleen voor Mac OS X beschikbaar.

Het iPhone Dev Team geeft aan dat het porten van Jailbreak Monte naar 4.1 momenteel prioriteit heeft. Daarnaast gaat het team proberen de Windows-versie van beta 5 minder langzaam te maken. De Windows-versie van beta 5 is momenteel erg traag doordat de tool gebruik moet maken van bestanden op de harde schijf in plaats van bestanden uit het RAM-geheugen.

0 Reactie(s) op: Redsn0w en Jailbreak Monte Beta 6 verhelpt Skype-problemen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.