Prototype iPhone 5 mogelijk vroegtijdig gelekt

Door: Elmar Rekers | 13 juli 2012 09:51

Nieuws

Website Kitguru heeft afbeeldingen gepubliceerd waarop vermoedelijk een prototype van de iPhone 5 te zien is. De webpagina met afbeeldingen van de smartphone is inmiddels offline gehaald.

De foto's, die onder meer door tech-website Tweakers.net zijn overgenomen, tonen een iPhone met een dunnere behuizing dan de huidige iPhone 4S. Daarnaast is het toestel aanzienlijk langwerpiger en lijkt het scherm zo'n 4 inch groot te worden. Hoewel het display groter is dan dat van voorgaande iPhones, lijkt het toestel niet breder te worden dan de iPhone 4S.

Kleine connector

Op de afbeeldingen is ook te zien dat Apple vermoedelijk een kleinere connector gaat gebruiken op de iPhone 5. De aanwezige hardware-knoppen lijken hetzelfde te zijn als op de iPhone 4 en iPhone 4S. Hiermee komt het uiterlijk sterk overeen met geruchten die al enige tijd over de Apple-telefoon rondgaan.

Het is onduidelijk hoe Kitguru aan de afbeeldingen komt. Ook is niet bekend of de website de afbeeldingen offline heeft gehaald op last van Apple. Hoe de iPhone 5 er daadwerkelijk uit gaat zien zal vermoedelijk pas duidelijk worden wanneer Apple het toestel later dit jaar aan de wereld presenteert.

0 Reactie(s) op: Prototype iPhone 5 mogelijk vroegtijdig gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.