Proefproductie van de iPhone 5S start in december

Door: Wouter Hoeffnagel | 12 november 2012 19:06

iPad

Apple start naar verwachting in december met de proefproductie van de nieuwe versie van de iPhone 5. Het nieuwe apparaat krijgt waarschijnlijk de naam 'iPhone 5S' en gaat het huidige model van de iPhone vervangen.

Dit meldt Digitimes op basis van een Chinese zakelijke krant. Apple produceert naar verwachting in eerste instantie 50.000 tot 100.000 nieuwe iPhones. Details over het nieuwe apparaat zijn helaas nog niet bekend. De iPhone 5S gaat volgens het gerucht in het eerste kwartaal van 2013 in massaproductie, wat betekent de nieuwe iPhone in het voorjaar van 2013 al in de winkels kan liggen.

Lancering in het voorjaar

Een lancering in het voorjaar zou opvallend zijn aangezien Apple hiermee opnieuw afwijkt van zijn normale ritme. Het bedrijf lanceerde de eerste reeks iPhones telkens in juni. Het bedrijf week hier met de iPhone 4S en iPhone 5 van af door de apparaten in september te lanceren.

Productieproblemen lijken voor Apple de aanleiding te zijn de productie van de iPhone 5S nu alvast te testen. Apple zou het certificatieproces van onderdelen en materialen die in de iPhone 5S worden verwerkt hebben versnelt, aangezien de iPhone 5 met productieproblemen te kampen heeft. Door het productieproces nu alvast te testen probeert Apple te voorkomen dat de productie van de iPhone 5S opnieuw met problemen te maken krijgt.

0 Reactie(s) op: Proefproductie van de iPhone 5S start in december

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.