Pod2g deelt exploit met Chronic Dev Team

Door: Wouter Hoeffnagel | 23 december 2011 18:02

Nieuws

Pod2g heeft besloten zijn exploit voor iOS 5 te delen met de leden van het Chronic Dev Team. De hacker hoopt hierdoor het ontwikkelen van een untethered jailbreak voor iOS 5 te versnellen.

De exploit werd begin november door pod2g in iOS 5 gevonden. Sindsdien werkt de hacker aan een untethered jailbreak van iOS 5 op verschillende apparaten. Twee weken geleden demonstreerde pod2g in een video een untethered jailbreak van iOS 5 op een derde generatie iPod touch. De hacker kondigde aan zich te gaan richten op het jailbreaken van de iPod touch op iOS 5.0.1. Hierna stond de iPhone 4 op iOS 5.0.1 op de planning.

De hacker zei zijn aandacht na de iPhone 4 te willen richten op de eerste generatie iPad en de vierde generatie iPod touch. De iPad 2 en iPhone 4S zouden als laatst aan de beurt komen. De hacker waarschuwt dat de jailbreak voor ieder apparaat waarschijnlijk opnieuw uitgewerkt moet worden, wat veel tijd in beslag neemt.

Om het ontwikkelen van een untethered jailbreak voor alle apparaten te versnellen heeft pod2g nu besloten alle informatie over zijn exploit te delen met het Chronic Dev Team. In een blogpost kondigt pod2g aan dat het Chronic Dev Team zich gaat richten op het jailbreaken van de oudere apparaten. Pod2g gaat zich richten op het jailbreaken van de iPhone 4S en iPad 2.

0 Reactie(s) op: Pod2g deelt exploit met Chronic Dev Team

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.