Pivvot: Houd jij jezelf op het rechte pad?

Door: Robin Smit | 07 augustus 2013 14:05

iPad

In het leven is het zaak om ervoor te zorgen dat je het juiste pad volgt en de hindernissen die je onderweg tegen komt overwint. Dat dit niet alleen voor het leven geldt, maar ook in een spelletje zo kan zijn bewijst Pivvot.

Pivvot is een game waarin je met een bal een pad aflegt. Langs dit pad zijn verschillende obstakels te vinden die je zult moeten ontwijken om het einde van het level te halen. In het begin van het spel kom je eenvoudig om deze obstakels heen, maar naarmate je verder komt zal dit een stuk moeilijker worden. Het ontwijken van de obstakels doe je door links- of rechtsom rond het pad te draaien dat je aflegt. Dit doe je door het scherm van je iPhone of iPad links of rechts aan te raken.

In Pivvot word je vergezeld door heerlijke muziek en de korte levels zorgen ervoor dat je elke keer nog even een level wil spelen. Zelf kan ik de game maar moeilijk neerleggen, maar doordat je de mogelijkheid hebt om even snel een level te spelen, pak je de game wel erg snel op. Uitgespeeld ben je overigens niet snel, want Pivvot kent veel verschillende spelmodi met verschillende moeilijkheidsgraden.

Kortom

Pivvot is een leuke game waarin je met een bal een pad aflegt en hierbij obstakels moet ontwijken. De heerlijke muziek en de korte levels zorgen ervoor dat je de game wil blijven pakken en hem vervolgens niet meer neer kan leggen. Een echte aanrader voor iedereen die wel van een spelletje houdt.

Beoordeling 9/10

Prijs: € 2,69

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download Pivvot in de App Store

0 Reactie(s) op: Pivvot: Houd jij jezelf op het rechte pad?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.