Oude logo's hoofdkantoor Apple te koop

Door: rene-schoemaker | 20 mei 2014 12:05

Nieuws

Binnenkort worden twee oude Apple-logo's geveild. Bijzonder is dat de regenboog-logo's op het hoofdkantoor van Apple in Cupertino prijkten. Bieden start bij 10.000 dollar.

De twee appeltjes gaan op de veiling in een grotere kavel die The Story of the 20th Century heet. Iedereen die wil bieden moet op 4 juni naar New York, waar veilinghuis Bonhams de kavel onder de hamer zet. In je portemonnee moet minimaal 10.000 dollar zitten. Dat is de ondergrens van hetgeen Bonham denkt dat de logo's gaan opbrengen.

De twee regenboogappeltjes komen van een werknemer van het techbedrijf die de logo's in handen kreeg in 1997 toen de gekleurde appels werden ingeruild voor het huidige zilverkleurige logo. Het regenbooglogo is ontworpen door Rob Janoff in 1977 toen Apple nog Apple Computer heette.

1 Reactie(s) op: Oude logo's hoofdkantoor Apple te koop

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 20 mei 2014 13:15 Anoniem
    Als je toch geld te veel hebt, en je weet niet meer, waar je het aan moet uitgeven, en je hebt toevallig een lege wand thuis, omdat het vinden van een geschikt kunstwerk, naar persoonlijke wensen of voorkeuren, al enige tijd op zich laat wachten. Dan is zo'n (voormalig) Apple logo wellicht een suggestie…..
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.