Notability: Maak de mooiste aantekeningen

Door: Robin Smit | 23 augustus 2013 11:48

iPad

Of je nu op school, thuis of op het werk bent, het kan soms erg belangrijk zijn om even wat aantekeningen te maken. Er zijn voldoende apps die dit mogelijk maken, maar zelden zie je een app die zo handig en uitgebreid is als Notability.

Notability is een app die het mogelijk maakt om aantekeningen te maken op een iOS apparaat. Deze aantekeningen kan je maken door teksten te typen, in te spreken, te tekenen of door foto’s te plaatsen. Hierbij heb je de beschikking over een scala aan opmaakopties waaronder lettertypen, kleuren en tekenstijlen. Dit zorgt ervoor dat Notability in bijna elke situatie goed tot zijn recht komt. Of je nu een boodschappenlijstje maakt of een vergadering samenvat.

Alle aantekeningen die je maakt kan je synchroniseren via iCloud, Dropbox of een van de andere ondersteunde clouddiensten. Helaas is de synchronisatie van bewerkbare aantekeningen alleen mogelijk via iCloud. Ook is het mogelijk om bestanden te importeren via clouddiensten. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om aantekeningen te maken in PDF’s.

Kortom

Notability is een uitgebreide app waarmee je aantekeningen kan maken die bestaan uit onder andere teksten, gesproken commentaar, foto’s en tekeningen. De app leent zich hiermee voor de meest uiteenlopende aantekeningen. Deze kan je synchroniseren via een van de ondersteunde clouddiensten.

Beoordeling 9/10

Prijs: € 2,69

Beschikbaar voor: iPhone & iPad

Getest op: iPhone

Download Notability in de App Store

0 Reactie(s) op: Notability: Maak de mooiste aantekeningen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.