Nieuwe renderings van Apple's ruimteschip-campus

Door: Wouter Hoeffnagel | 08 december 2011 12:29

Mac

Apple heeft nieuwe renderings van haar nieuwe campus ingediend in Cupertino, Californië. Op de nieuwe renderings zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd, zoals de toevoeging van een privé joggingpad en het vergroten van de fitnessruimte.

De nieuwe renderings zijn online geplaatst door de gemeente van Cupertino. De nieuwe renderings lijken op het eerste gezicht vooral een kwalitatief betere versie van de eerdere renderings te zijn. Wel heeft het dak van het gebouw een donkerdere kleur gekregen.

Daarnaast heeft Apple voor het auditorium van het complex extra parkeergelegenheid toegevoegd. Ook zijn een privé joggingpad toegevoegd en is de bestaande fitnessruimte van ongeveer 2300 vierkante meter vergroot naar bijna 4200 vierkante meter.

De nieuwe campus van Apple lijkt volgens Steve Jobs, die het gebouw presenteerde aan de gemeenteraad van Cupertino, op een ruimteschip dat is geland op aarde. Apple is van plan volgend jaar te beginnen met de bouw van haar nieuwe campus. Het gebouw moet in 2015 in gebruik kunnen worden genomen.

Hiervoor is het wel noodzakelijk dat de lokale overheid in Cupertino de nieuwe plannen van Apple goedkeurd. De eerdere renderings die Apple inleverde werden met enthousiasme ontvangen door Gilbert Wong, burgemeester van Cupertino.

De rode lijnen geven aan waar bezoekers kunnen lopen

Via: AppleInsider

0 Reactie(s) op: Nieuwe renderings van Apple's ruimteschip-campus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.