Na Fruit Ninja komt Machine Gun Jetpack

Door: jalmar-westerhoff | 04 maart 2011 16:35

Nieuws

Ontwikkelaar Halfbrick is bekend van het populaire Fruit Ninja, het spel waarbij je zoveel mogelijk fruit door moet hakken. Machine Gun Jetpack wordt hun nieuwe app en komt waarschijnlijk over een maand of 3 uit. Je missie: baan je een weg door een gevaarlijk laboratorium.

In de game speel je Barry die zijn machinegeweer als een soort jetpack gebruikt. Tap met je vinger op het scherm van je iPhone of iPad en schiet jezelf omhoog. Op deze manier moet je obstakels zoals lazers en raketten zien te ontwijken. Ook moet je rare wezens zien uit zien te schakelen en munten verzamelen. De munten zijn goed voor een fruitmachine die je kunt gebruiken op het moment dat je af bent. Je gooit je verzamelde munten in de machine en kunt zo extra levens, een andere machinegun, of een 2e poging winnen.

Onderweg kun je veel gadgets te pakken krijgen. Enkele voorbeelden zijn een motor en een teleporter. De game is puur op snelheid en alertheid gericht.

Hoewel het nog eventjes duurt voordat de app te downloaden is, hebben we hier alvast een klein voorproefje. Machine Gun Jetpack ziet er veelbelovend uit.

[youtube]tNzsmdFzHz8[/youtube]

0 Reactie(s) op: Na Fruit Ninja komt Machine Gun Jetpack

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.