Mogelijke specificaties nieuwe Macbook Pro

Door: jalmar-westerhoff | 23 februari 2011 13:43

Nieuws

Nog éen nachtje slapen, dan is de nieuwe generatie MacBook Pro waarschijnlijk een feit. De geruchten rondom de nieuwe Pro zijn in sneltreinvaart op gang gekomen. Vorige week doken de eerste beelden op, nu is er mogelijk al iets over de specificaties bekend.

Fscklog heeft onlangs een foto online gezet die afkomstig zou zijn van de verpakking van de nieuwe 13 inch MacBook Pro. Aan boord, de specificaties van het apparaat.

Ook MacGeneration beweert nieuwe informatie te hebben over het 13 inch model. Deze MacBook zou een derde USB-poort, een BTO optie voor een mat display, een schermresolutie van 1140x900 pixels en een i3 processor hebben. Het apparaat zou je in staat stellen tot 12uur te kunnen werken op een volle accu.

De 15 inch MacBook Pro zal een display van 1680×1050 pixels en een accu waarmee je tot wel 10 uur kan werken krijgen. Ook deze Pro krijgt een BTO optie om zo de superdrive te vervangen door een SSD drive. Over de 17 inch is nog niet zo veel bekend. We gaan er vanuit dat dit model niet veel verschilt met de 15 inch.

Het is goed voor te stellen dat de 13 inch MacBook uit het assortiment gaat verdwijnen met de komst van de nieuwe MacBook Pro's. Voor bijna hetzelfde geld heb al een MacBook Air, en voor nog iets meer straks de 13 inch MacBook Pro.

Voorlopig is het nog even afwachten, morgen weten we meer.

0 Reactie(s) op: Mogelijke specificaties nieuwe Macbook Pro

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.