Mac OS X Lion bevriest tijdens afspelen van video's

Door: Wouter Hoeffnagel | 28 juli 2011 17:36

Mac

Gebruikers van Mac OS X Lion klagen dat hun Mac's bevriezen in verschillende situaties. Op het Apple discussieforum heeft een artikel over een probleem waarbij Mac OS X Lion bevriest zodra een video wordt afgespeeld inmiddels 12.000 views en ruim 300 reacties.

Rubenlx, de gebruiker die het artikel in eerste instantie heeft geopend, meldt dat zijn nieuwe 27 inch iMac bevriest zodra wordt geprobeerd om video's af te spelen. Het probleem doet zich bij zowel YouTube, QuickTime als iTunes voor. De muis blijft tijdens het bevriezen werken, maar de Mac reageert nergens meer op. De enige manier om de machine weer 'wakker' te krijgen is de computer uitzetten door de uitknop ingedrukt te houden.

Het bevriezen van Mac OS X Lion lijkt niet alleen bij video's voor te komen. In een ander artikel schrijft een Lion-gebruiker dat zijn MacBook Pro regelmatig bij het loginscherm bevriest. Ook in dit geval kan de gebruiker de machine pas weer gebruiken nadat deze is uitgeschakeld door de uitknop ingedrukt te houden.

Via: 9 to 5 Mac

0 Reactie(s) op: Mac OS X Lion bevriest tijdens afspelen van video's

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.