'LG onthult per ongeluk 8K iMac'

Door: Daan Doedens Daan Doedens | 07 april 2015 14:31

Mac

Als LG een mededeling doet over een 8K super-HD-scherm, komt er een twinkeling in de ogen van veel mensen - maar niet van de mensen bij Apple. Het was namelijk het scherm van een nieuw te maken iMac dat LG naar buiten bracht, terwijl Apple zelf er nog helemaal niets over heeft gezegd.

Het was een simpel persbericht van LG, waarin wordt gemeld dat de relatief nieuwe 4K-schermen alweer uit de mode raken en 8K-schermen hun plaats gaan innemen, met LG's 98 inch-televisie als grootste voorbeeld. Een op het oog onschuldig zinnetje in het persbericht duidde erop dat ook Apple werkte aan een 8K-scherm voor een nieuwe iMac, maar Apple heeft zulk nieuws nog nooit naar buiten gebracht.

"Ook Apple heeft aangekondigd dat het dit jaar een 'iMac 8K' met een scherm met superhoge resolutie op de markt brengt."

- Persbericht LG

LG maakte in het verleden vaker schermen voor Apple. Als Apple daadwerkelijk plannen heeft om een 8K-scherm te bouwen, heeft LG zijn mond behoorlijk voorbijgepraat en moet het rekening houden met een boete van 50 miljoen dollar, het bedrag dat Apple rekent voor bedrijven die met geheime informatie over nieuwe producten aan de haal gaan. Wordt vervolgd...

0 Reactie(s) op: 'LG onthult per ongeluk 8K iMac'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.