Let's Create! Pottery HD: Boetseer zelf je eigen vaas

Door: Robin Smit | 16 april 2013 14:02

iPad

Stel je voor, je bent op zoek naar een leuke stenen vaas voor in je kamer. De kans is groot dat je dan even snel een woonwinkel in schiet om een vaas te kopen die voldoet aan de eisen die jij daaraan stelt. Zou het echter niet veel leuker zijn om je eigen vaas te maken? Dat kan nu met Let's Create! Pottery HD.

Let's Create! Pottery HD is een app waarmee het mogelijk is om zelf je eigen vaas te boetseren met behulp van een digitale draaischijf. Dit doe je door met je vingers de vaas in te deuken of juist uit te rekken. Dit lijkt misschien niet zo romantisch als de manier waarop Patrick Swayze en Demi Moore het in de film Ghost deden, maar je zult toch nog versteld staan van de mogelijkheden die de app op dit gebied heeft.

Bij het boetseren van een vaas kun je volledig je eigen fantasie de vrije loop laten gaan of proberen voorbeelden van vazen na te maken. In dit laatste geval kun je digitaal geld verdienen dat je kan spenderen aan nieuwe materialen voor vazen, verfsoorten of patronen waar je je vaas me kan versieren. Helaas is dit systeem van geld verdienen niet helemaal duidelijk uitgelegd in de app, waardoor je soms niet helemaal begrijpt waarom je iets aan het doen bent.

Wanneer je helemaal tevreden bent over je creatie heb je ook de mogelijkheid deze te bestellen als een fysieke vaas. Wat de kwaliteit van deze afdrukken is hebben we niet getest, maar de prijzen hiervan zijn aan de hoge kant.

Kortom

Let's Create! Pottery HD is een app waarin je digitale vazen kunt boetseren. Dit kan je doen met verschillende materialen en versieringen. In de app is het ook mogelijk om geld te verdienen door vazen na te maken. Helaas is deze mogelijkheid niet helemaal duidelijk uitgewerkt. Je ontwerp is ook fysiek te bestellen, maar dit is wel vrij prijzig en de kwaliteit is bij ons niet bekend.

Beoordeling 6/10

Beschikbaar voor iPhone, iPad en Android

Prijs: € 4,49 (Er is ook een gratis Lite versie beschikbaar)

Download Let's Create! Pottery HD in de AppStore of op Google Play

0 Reactie(s) op: Let's Create! Pottery HD: Boetseer zelf je eigen vaas

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.