KPN verhoogt downloadsnelheid

Door: Wouter Hoeffnagel | 22 november 2010 11:08

Nieuws

KPN heeft aan Tweakers bekend gemaakt zowel de download- als uploadsnelheden van haar iPhone-abonnementen te verhogen. Hierdoor krijgt het abonnement een maximale download snelheid van 7,2Mbps en een uploadsnelheid van 1,4Mbps. De aanbieding geldt bij KPN, Hi en MTV Mobile.

Voor informatie over alle telecomproviders die de iPhone aanbieden of aan gaan bieden kun je in het artikel 'iPhone kopen - webwinkels, providers en prijzen' terecht. Hier vindt je informatie als maandelijkse kosten, toestelprijzen, downloadsnelheden en voorwaarden.

Ook klanten die hun iPhone-abonnement al hebben besteld krijgen beschikking over de hogere snelheden. Het is niet duidelijk of de snelheidsverhoging blijvend zal zijn. Wel heeft KPN laten weten dat klanten die in 2011 een iPhone-abonnement afsluiten ook de hogere snelheden tot hun beschikking krijgen.

Naast de snelheidsverhoging voert KPN ook een lager toestelprijs in voor de iPhone. De prijzen van de toestellen bij iPhone-abonnementen gaan tijdelijk met twintig tot veertig euro omlaag. De actie loopt tot 31 december 2010.

Overigens heeft ook de telecomprovider Vodafone bekend gemaakt de downloadsnelheid van haar iPhone-abonnementen te verhogen tot 7,2Mbps.

0 Reactie(s) op: KPN verhoogt downloadsnelheid

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.