KPN introduceert live televisie aan op de iPad

Door: Wouter Hoeffnagel | 24 augustus 2011 19:40

iPad

Klanten van KPN kunnen binnenkort live televisie kijken op de iPad. De dienst wordt geleverd onder de naam Interactieve TV Online en biedt twintig zenders aan. KPN-klanten die momenteel Interactieve TV afnemen krijgen gratis de beschikking over Interactieve TV Online.

Standaard kun je de zenders Nederland 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, NET 5, Veronica/Disney XD, National Geographic, Humor TV 24, NOS Journaal 24, 13street, CNN, BBC World News, TV5 en SlamTV bekijken. De dienst van KPN is bedoeld voor in en rondom het huis. Het is daarom alleen mogelijk om via je eigen WiFi-netwerk Interactieve TV Online te gebruiken. Live televisie kijken in de trein is dus helaas niet mogelijk.

Interactieve TV Online is te gebruiken via een app vanaf 15 september die gratis uit de App Store te downloaden is. Interactieve TV Online is op de iPad via een app en op de laptop via een website te bekijken. Bij de lancering zal de iPad-app nog niet alle functionaliteiten bevatten die de website aanbiedt. Zo kun je nog geen uitzendingen bekijken van Programma Gemist of video's huren bij Videoland.

0 Reactie(s) op: KPN introduceert live televisie aan op de iPad

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.